január 17. 19.00 – 23.00 A 2014-es év Bortermelője, DÚZSI TAMÁS Borvacsorája a Platán Hotel****-ben
A kiváló szekszárdi borász ezúttal egy más, tőle nem megszokott borsorral lepi meg vendégeinket! Az ételeket BALOGH KÁROLY konyhafőnök és csapata készítik.
A borvacsora menüje a következő:
- Fürtike 2014 – Aperitif
- Új Rosé 2014 – Levendulával grillezett füge kecskesajttal és zöldalma consommé
- Olaszrizling 2013 – Barramundi filé mangolddal és cukkini virág tempura tésztában, vajmártással
- Kékfrankos, Leányvár dülő 2012 – Színes borsos kacsamell, sous vide póréhagymával, fehérrépa krémmel, polenta ropogóssal, grillezett kápia paprikával, kakukkfüves jus
- Szegzárdi Ó Vörös Birtokbor 2011 – Hátszín szelet baconos, zöldséges pithivier-rel, zeller pürével, tojássárga krémmel és rozmaringos jus
- Görögszó 2011 – Étcsokoládé mousse erdei gyümölccsel töltve, meggyes pite, cékla krém, narancs zselé és vanília fagylalt
- Az est végén meglepetés bor!!!
Helyszín: Platán Hotel (Somlyai u. 10., Tel.: 52/537-700)
január 22. 13.00 Házi Borverseny, Évértékelő, Évzáró Vacsora
Együttműködő partner: Csapókerti Kertbarát Kör
Helyszín: DMK Csapókerti Közösségi Háza (Süveg u. 3., Tel.: 52/411-016, 52/541-321)
január 29. 16.00 ‒ 18.00 „Jó Bor, Jó Egészség” – A Homokkerti Kertbarát Kör Házi Borversenye
Helyszín: DMK Homokkerti Közösségi Háza (Szabó Kálmán u. 68., Tel.: 52/535-166)
A rendezvényszervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.
A programokról bővebb tájékoztatás a Tourinform irodában kérhető.
4024 Debrecen, Piac u. 20.
Tel.: 52/412-250
E-mail: debrecen@tourinform.hu
www.iranydebrecen.hu
facebook.com/iranydebrecen