Hallgatók jelentkezését várja a Demola

Egyetem

Demola várja mindazok jelentkezését, akik vágyat éreznek magukban, hogy egy csapat részeként, professzionális mentorálás mellett egy innovatív és kihívást jelentő projektben vegyenek részt.Úgy érzed, hogy nem teszel szert elég gyakorlati tudásra az egyetemi évek alatt, vagy nem tudod, hogy hogy tűnj ki a tömegből? Csatlakozz a Demola programhoz, ahol egy valós üzleti problémát kell megoldanod egy nemzetközi csapat tagjaként. A Demola Global hálózat egy szervezet, amelynek célja a hallgatók és ipari partnerek összekötése és együttműködése egy 8 hetes projekt időszak keretében.
Az ipari partnerek harmadik alkalommal küldték el a szervezőknek esettanulmányukat, amikre várják a hallgatói/kutatói innovatív megoldásokat. Ez egy kiváló lehetőség új készségek elsajátítására, csapatban dolgozásra és gyakorlati tudás megszerzésére.
A 2020 tavaszi szemeszterben egy esettanulmányt kell feldolgoziuk a jelentkezőknek, amit megtekinthetnek itt.
A programban való részvétel legfontosabb előnyei:
2 tanulmányi kreditpont
Ösztöndíjprogramba beszámítható
Erős hozzáadott érték a CV-ben
Vállalkozói és problémamegoldó készségek elsajátítása
Kapcsolatépítés

Demola várja mindazok jelentkezését, akik vágyat éreznek magukban, hogy egy csapat részeként, professzionális mentorálás mellett egy innovatív és kihívást jelentő projektben vegyenek részt. A helyek korlátozottak, úgyhogy jelentkezz mihamarabb és mutasd meg, hogy mire vagy képes!
A programra március 27-éig van lehetőséged jelentkezni és várhatóan április 1-jén indul egy Kick-off eseménnyel, ahol minden résztvevő megismerheti egymást.
Jelentkezéshez keresd Huszár Attilát, a huszar.attila@rekt.szte.hu email címen vagy jelentkezz közvetlenül a weboldalon.

SZTE