Nespresso George Clooney

Fél tonna kokaint találtak a kávégyárban – Nespresso. What else?

Európa

A svájci rendőrség 500 kilogramm kokaint foglalt le, amelyre egy Nespresso-gyárba küldött kávészállítmányban bukkantak. A rendőrséget a Romontban található gyár dolgozói értesítették, miután fehér port találtak a kávébabos zsákokban. – írta meg a hvg.hu


A lefoglalt kokain Brazíliából érkezett a kávéval együtt. A Nespresso igyekezett megnyugtatni a vásárlóit, hogy a kávékapszulákat nem szennyezte be a kábítószer, és a boltokban található termékeket nyugodtan fogyaszthatják.
A nyomozás arra jutott, hogy a drogszállítmány Brazíliából érkezett. A Nespresso közleményben tudatta, hogy a gyárban előállított kávékapszulákat nem szennyezte be a kábítószer, és biztosították a vásárlóikat arról, hogy a termékeiket nyugodtan fogyaszthatják.

A kokain 80 százalékos tisztaságú volt, és csaknem 50 millió eurót ért. A dolog érdekessége, hogy pont ma van a 61. születésnapja George Clooneynak, akinek a neve egybeforrt a Nespresso márka nevével. Az ismert Nespresso. What else? szlogen, melyet George Clooney minden kávéreklámban elmondott mára már beégett az emberek tudatába.

Elhunyt M. Richárd