Tolvajt keres a nyíregyházi rendőrség

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, aki 2024. március 29-én 14 óra körül az egyik nyíregyházi autómosóban a tulajdonosa által elveszített pénztárcát megtalálta, és az abban lévő bankkártyával jogosulatlanul érintéses bolti fizetést kezdeményezett két esetben.

Tíz vádlottal szemben emeltek vádat pénzmosás, költségvetési csalás, sikkasztás miatt

Tíz vádlottal szemben emelt vádat különösen nagy értékre, üzletszerűen elkövetett pénzmosás, költségvetési csalás és sikkasztás miatt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség  – közölte a vádhatóság csütörtökön közleményben az MTI-vel.

Fegyházbüntetésre ítélték azt a hajdú-bihari férfit, aki bemászott az ablakon, rátámadt az idős, alvó asszonyra és megerőszakolta

A Debreceni Törvényszék, mint másodfokú bíróság 2024. június 12-én hozott határozatot annak a vádlottnak az ügyében, aki megerőszakolta a sértettet egy Hajdú-Bihar vármegyei városban.

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki magára hagyta a balesetben súlyosan megsérült kerékpárost Kalocsán

A Kecskeméti Járási Ügyészség közúti baleset gondatlan okozásának vétsége és a segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki nem adott elsőbbséget a sértett kerékpárosnak, aki emiatt az autónak ütközött. A vádlott a helyszínen megállt, ám kis idő múlva elhajtott anélkül, hogy segítséget nyújtott volna a súlyosan sérült nőnek.