Idős, beteg édesanyját ölte meg a hatvani férfi

A Heves Megyei Főügyészség bűncselekmény elhárítására idős koránál és fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt vádat emelt egy 52 éves elkövetővel szemben, aki a bűncselekmény elkövetése során egy tizenhárom centiméter élhosszúságú szabóollóval többször lesújtott az ágyban fekvő édesanyjára.

Az EU legveszélyesebb bűnözőinek kézre kerítésére indít kampányt az Europol

A tagállamok által körözött legveszélyesebb bűnözők felkutatásában kéri a lakosság segítségét is az Európai Unió rendőrségi együttműködési szervezete (Europol), az idei kampányban 92, különböző bűnbandákhoz köthető ember szerepel a szervezet honlapján.

rendőrség

Letartóztattak egy rendőrnőt kábítószer kereskedelemben való részvételért

Letartóztatott a bíróság egy drogdílert és egy rendőrnőt, mert a gyanú szerint összejátszottak annak érdekében, hogy a kábítószerkereskedő zavartalanul értékesíthessen dizájner drogokat – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szerdán az MTI-vel.

Vádlott lett a költségvetést károsító polgármester egy Egerhez közeli településen

Az Egri Járási Ügyészség nagyobb vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettével vádolja azt a polgármestert, aki a szerződésben foglalt céloktól eltérően foglalkoztatott egy alkalmazottat egy Egerhez közeli településen.