Bakosi Béláné Szenczi Erika

Gerevich György Nevelőedzői Díjat kapott a Nyíregyházi Sportcentrum atlétaedzője

Újabb három, a hivatását a legmagasabb szinten gyakorló nevelőedző vehette át a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkársága kezdeményezésére életre hívott Gerevich György Nevelőedzői Díjat, amelyet a sportirányítással együttműködve a Nemzeti Sportügynökség, a Sportegyesületek Országos Szövetsége és a Magyar Edzők Társasága az idén közösen hozott létre.

Áthatolt egy ukrán teherautó a magyar határon

Áthatolt egy ukrán teherautó a magyar határon

A hatóság menekültügyi eljárásban dönt a menedékkérő kérelmezők menekült, vagy oltalmazott státuszáról, illetve az eljárásban vizsgálják, hogy a kérelmezők jogosultak-e a visszaküldés, a kiadatás elleni védelemre – írta a magyar-ukrán határon áthatolt teherautó ügyében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére kedden.

Kovács Ferenc üzent a nyíregyháziaknak, ezt ígéri következő ciklusa előtt

“Kedves nyíregyháziak, köszönöm, köszönjük az újbóli bizalmat! Sorozatban negyedszer kaptam Önöktől felhatalmazást a polgármesterségre, a közgyűlésben pedig továbbra is biztos többségben lesz októbertől a városvezető, Fidesz-KDNP frakciónk” – üzente Kovács Ferenc, Nyíregyháza fideszes polgármestere.

Molotov-koktél

Tizenhárom év fegyházra ítélték a haragosa házát felgyújtani próbáló férfit

Nem jogerősen 13 év fegyházbüntetésre ítélte emberölés kísérlete miatt a Nyíregyházi Törvényszék azt a férfit, aki 2022 júliusában Molotov-koktélt dobott haragosának házára az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei településen – közölte a törvényszék sajtószóvivője az MTI-vel.

10 fogyatékkal élő fiatal már a nyílt munkaerőpiacon dolgozik

A Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet támogatásával a nyíregyházi B2O Nonprofit Kft. 2023-ban elindította Mentorállás programját, melynek célja az értelmi fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű fiatalok nyílt munkaerőpiacon való elhelyezkedésének elősegítése volt.