Sipos Lilla és Tóth Angéla

Összeházasodott szerelmével Ausztriában a magyar női labdarúgó-válogatott játékosa, csak magyarok írtak bunkó kommenteket

Ausztriában összeházasodott Sipos Lilla magyar válogatott labdarúgó, aki az osztrák FC Südburgenland csapatában játszik és Tóth Angéla, az “Éjjel-Nappal Budapest” egykori szereplője – szúrta ki a Sportál az osztrák klub Facebook-oldalán.

Tovább
Maya Rudolph

Maya Rudolph visszatér a “Loot” második évadában

Maya Rudolph, a Saturday Night Life-ban hírnevet szerzett  Emmy-jelölt komika visszatér az Amerikában nagyon várt “Loot” második évadában. Maya Rudolf karaktere, Molly Wells, a válás utáni élet bonyolult útvesztőiben próbál eligazodni, miközben igyekszik megőrizni lelki egyensúlyát. A sorozat a vígjáték és a filmdráma eszközeivel operál,  így nem nélkülözi a derűs pillanatokat.

Tovább
Balogh Levente Az álommeló

Balogh Levente: a PET palack a legkörnyezetbarátabb csomagolóanyag

Címlapfotózásos feladatot kaptak az RTL-en futó Az álommeló című reality szereplői, akik azért küzdenek, hogy elnyerjék a havi bruttó 3 milliós fizetéssel és egyéb juttatásokkal kecsegtető elnöki asszisztensi állást Balogh “vízkirály” Leventénél, a Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosánál.

Tovább