Fazekas Vivien

Fazekas Vivien: “Ki kell takarítanom az életemből Gusztit”

Bulvár

Hiába próbál meg új életet kezdeni Molnár Gusztáv felesége, ez nem olyan egyszerű.

Bár idillinek indult a Drág örökösök színészének és feleségének a házassága, a színész alkoholfüggősége és egyéb problémái miatt a házasságuk tönkrement. Még ha ezt Guszti nem is szeretné elfogadni.

Vivien a Borsnak mondta el, hogy a válási papírokat már beadták, de a férje nem akarja ezt tudomásul venni és próbálja minden egyes nap felvenni a kapcsolatot Viviennel, ami számára nagyon fárasztó és frusztráló is egyben. A családja és a barátai segítenek neki abban, hogy megmaradjon a lelki békéje, melynek érdekében egy szimbolikus tetoválást is magára varratott Vivi.

A napokban magamra tetováltattam egy számomra nagyon kedves motívumot, három madarat. Ők a béke, a szabadság, a függetlenség, a hit és a remény jelentését hordozzák számomra. Ez a varrás is az új életem egyik első lépése, a második pedig az lesz, hogy ki kell takarítanom az életemből Gusztit

– nyilatkozta a lapnak Vivien, aki érthető módon még egyáltalán nem áll készen egy új kapcsolatra, pedig jelentkező akad bőven, férfiak tucatjai írogatnak neki. Ő azonban egyelőre nem kér egy férfiból sem, úgy érzi, eleget kapott az élettől az elmúlt időszakban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fazekas Vivien (@fazekas_vivi_official) által megosztott bejegyzés