Ez történt valójában a szórakozóhelyen, ahol Gáspár Laci balhézott

Bulvár

Az X-Faktor mentoráról néhány nappal ezelőtt látott napvilágot egy videó, melyen káromkodik egy szórakozóhelyen.

Laci összetűzésbe keveredett a bár egyik munkatársával, és azt kiabálta neki, miközben elővette a telefonját: “Most mondjad, b*szd meg! Élőben mondod, 350 ezer ember néz.”

Laci később ezt írta közösségi oldalán az esetről:

Köszönöm szépen annak, aki felrakott egy szóváltást rögzítő videót egy közösségi oldalra, legyen ettől boldog. Az a helyzet, hogy most láthattátok, milyen vagyok, amikor a származásom miatt belém kötnek, bántanak, és a feleségemet is a szájukra veszik. Sajnálom, hogy egy szórakozóhelyen ilyen megtörténhet egy kellemes estén, amikor szórakozni, kikapcsolódni szeretnénk. Én nem akartam senkit megbántani, de van olyan szituáció, amikor ki kell állnom magamért, magunkért. Béke és szeretet!

Az énekest Balázsék is megszólaltatták, nekik azt mondta, hogy a feleségén kék-zöld foltok vannak, mert erőszakosan akarták őket eltávolítani a szórakozóhelyről.

A balatonfüredi bár szerint azonban amit Laci mondott, eléggé hiányos, így ők is elmondták a saját verziójukat a Borsnak.

Szórakozóhelyünk mint mindig, szombaton is 4-kor zárt. Nem Gáspár úr az első, aki ezt nehezményezi a vendégeink közül, de mondhatni eddig ő kezelte legrosszabbul ezt a helyzetet. Szokás szerint megkértük a még bent maradt vendégeket, legyenek kedvesek távozni. Laci nem akart menni még a feleségével, és úgy emlékszem, 1-2 emberrel a pultnál ülve elengedte a füle mellett a kérést

– nyilatkozta a lapnak a bár szóviviője, majd így folytatta:

A pultos fiú még háromszor megkérte, mire ő felcsattant és elkezdte kioktatni, hogy a pult belső oldalán neki mi a dolga és mit is képzel magáról… A felesége végig mondta neki, hogy menjenek, próbálta elrángatni. Erre kétszer is úgy meglökte, hogy azt hittük elvágódik, úgyhogy a rádióban említett lila foltok a karján azok magától Lacitól vannak.

Laci felesége szólt párjának, hogy nem bánhat így vele, a szórakozóhelyen dolgozók pedig tették tovább a dolgukat, pakoltak, szedték össze a poharakat, nem foglalkoztak Laciékkal, mert kellemetlen volt már az egész. De Gáspár Laci csak folytatta, a többi pedig már látható és hallható a videón, ami felkerült a netre.

A bár egyik munkatársa valóban firtatta Laci származását, és bár a szórakozóhely elhatárolódik mindenféle rasszizmustól, a szóvivő úgy véli, munkatársuk csak azért reagált így, mert Laci “leszbikus k*rvának” nevezte őt előtte és kénytelenek voltak az ő szintjére süllyedni.

Gáspár Laci: “Most mondjad, b*szd meg!” (18+)