Belerokkant a hitelbe Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt

Bulvár

Az Ázsia Expressz sztárpárja már lassan 20 éve van együtt, ezalatt az idő alatt volt egy nagyon nehéz időszakuk is, amikor adósságspirálba kerültek.

Mindössze 25 és 21 évesek voltak, amikor egymásra találtak, azóta pedig már van egy tízéves kislányuk is, Zoé. Rengeteg mindent megéltek a közös idő alatt, azt pedig az Ázsia Expresszben is őszintén megmutatják, hogy milyenné formálták közben egymást – írja a Bors.

A verseny nehéz volt számukra, fizikailag és lelkileg is, hiszen távol voltak a kislányuktól. De ez nagy erőt is adott neki ugyanakkor, a lányuk úgy engedte őket el, hogy nyerjék meg a versenyt – olvasható a hot! magazinban. A TV2 műsorát figyelemmel követők láthatják, sokszor forrnak a házaspár indulatai, mert nagy az igazságérzetük. Otthon is ilyenek, sokszor összekapnak, aztán ki is békülnek.

Mi nagy lángon égünk, nem simogatjuk egymás lelkét, de nincs haragtartás köztünk, gyorsan lezajlanak és lepörögnek a viták. Könnyedén lezárjuk, nincs jelentősége számunkra

– mesélte Nyári Darinka a lapnak. Ő és Kiss Ernő Zsolt régóta együtt vannak. 17 éve alkotnak egy párt, ez idő alatt voltak hullámvölgyeik is, de ezek közül csak egy volt komoly, azt is az anyagiak okozták.

 Amikor bedőltek a svájcifrank-hitelek, nekünk is volt egy masszív, egy vállalkozáshoz köthető. Abba belerokkantunk: egy évünk arról szólt, hogy minden hónapban próbáltuk tömögetni a lyukakat

– mondta Darinka és Ernő, akiknek a kapcsolatára is hatással volt a pénzügyi spirál, amibe belekerültek, de szerencsére voltak annyira stabilak, hogy átvészeljék a nehéz időszakot.

Fotó: Facebook/darinka.nyari