Gáspár Evelin

Tovább dagad a botrány Polgár Árpi és Gáspár Evelin között

Bulvár

Hosszú nyilatkozatot tett közzé Polgár Árpád a botrányosra sikerült adásról, elmondta, ő hogyan látja az ügyet.

A Hal a tortán szerdai adásában összekapott egymással a vendéglátó Polgár Tünde férje és Gáspár Evelin, aki szerint a férfi tiszteletlenül beszélt vele, semmirekellőnek nevezte és azt éreztette, nem szívesen látott vendég a házában. Most a másik oldal is elmondta, hogyan látja a történteket. Árpi szerint épp Evelin volt az, aki nem a megfelelő hangnemben indított, amikor megérkeztek hozzájuk.

Mi a fa..ért kellett kétszer megállnunk, miért nem voltatok készen!

– Polgár Árpi szerint Gáspár Evelin így indított. Az üzletember közösségi oldalán hosszú nyilatkozatot tett közzé a üggyel kapcsolatban, kérésére teljes hosszában közöljük azt.

Nyilatkozat
Alulírott, Polgár Árpád a sajtóban ellenem induló lejárató-kampánnyal kapcsolatban a következő nyilatkozatot teszem:
A Hal a tortán forgatásán történt incidenssel kapcsolatban sem engem, sem a feleségem, Polgár Tündét nem kereste meg a sajtó egyetlen munkatársa sem, hiába állítják ezt a cikkekben, ez hazugság. Az sem felel meg a valóságnak, hogy visszautasítottuk, hogy reagáljunk, erre esélyt sem adtak. Ezzel kapcsolatban az összes sajtóorgánum azonnali helyreigazítását kérem.
A műsor második felében azért nem szerepeltem, mert házigazdaként olyan mértékű sértésben volt részem, ami miatt visszavonultam.
Nem vagyok hozzászokva, hogy egy vendég: Mi a fa..ért kellett kétszer megállnunk, miért nem voltatok készen! – mondattal érkezik, köszönés helyett. A csúszás oka nem az volt, hogy Tünde nem készült el, hanem ennek technikai okai voltak. Információnk szerint ennek az volt az oka, hogy reggel másnapra készült előforgatás a boltban, ahonnan a műsor háziasszonya elkésett, mert állítólag elaludt. Aki történetesen Evelin édesanyja.
Sajnálom, ha Gáspár Evelinnek sértő volt a hanghordozásom, de nem vagyok hozzászokva, és azt gondolom, hogy nem is kell elviselnem, ha a saját házamban tiszteletlenül beszélnek velem. Számomra az Ő káromkodása felém kimerítette a tiszteletlenség fogalmát. Részemről semmilyen degradáló kifejezés nem hangzott el feléje, amennyiben valamit félreértelmezett, azért elnézést kérek.
Az üggyel kapcsolatban a továbbiakban nyilatkozni nem szeretnék, méltatlannak tartom a kialakult helyzetet. Ahogy eddig sem, most sem fogunk felülni semmilyen szenzáció-hajhász reakcióvonatra. Ezért ezzel a témával kapcsolatban minden további generált bulvárhírt tudatos hitelrontásként fogok fel, és akként teszem meg a szükséges lépéseket. Ezúton kérem, hogy ezt a nyilatkozatot csak így, egészében közölje a sajtó. Természetesen csak ha számít még a másik oldal véleménye is.

Tovább folytatódik a balhé a felek között

Az ügy azonban itt még nem ér véget. Gáspár Evelin ugyanis nem tűrte, hogy meghazudtolják, és az Instagramon reagált a milliárdos közleményére. A kommentjében cáfolta, hogy az ő stílusával lett volna a baj – írja a Bors.

Árpikám! Ha én faxoztam volna, amikor kidobtál, akkor valószínű nem csöndben álltam volna előtted, hanem elküldelek melegebb éghajlatra! Tudjuk, hogy szeretsz embereket becsapni, de azért álljon meg a menet! Ennyi idősen nem kéne már hazudozni, hanem VÁLLALNI A TETTEIDÉRT ÉS A SZAVAIDÉRT A KÖVETKEZMÉNYT! Vagy ezt az etikett könyvbe nem tanítják?

– írta Evelin hozzászólásában, később pedig édesanyja, Gáspár Bea is beszállt a vitába és elmondta, a csúszásnak semmi köze nem volt az ő elalvásához, az pedig végképp felháborította, hogy a férfi a lányát bántsa miatta.

Evelin, hagyd a francba! Ennyit nem ér az egész! Atya—gatya! Polgár Árpád, én vagyok olyan gerinces, hogy attól kérdezem fel, akivel bajom van, jelen esetben a feleségétől, drága, aranyos miliárdos gróf úr! Ön az etikett szerint szokott általában viselkedni, ugyebár általában és ez nem általában volt, hanem csak “Gáspárék, az utolsó senkik lánya” esete! Kikérem magamnak a szemen szedett hazugságokat! Ja és, hogy én elaludtam, nem hiszem, hogy magára tartozik, és befolyásolta volna a forgatást, mivel a felesége előtte való nap már bevásárolt, hiszen technikailag így volt összerakva az a nap, mivel Tihanyba kellett leutazni.
Na de, ha velem van baja miért nem velem beszéli meg? Én sem a gyerekére tettem pressziót, hanem Tündét kérdeztem a sérelmemmel kapcsolatban! Ön miért nem tette ugyanezt? Ja, hogy az nem etikettes! Nem gondoltam, hogy ilyen hazug emberekbe botlom, akik fűt is fának ítélnek meg, a bokor meg már erdő önöknél! Ja és azzal kapcsolatban apró szösszenet: igen elaludtam és igen vállalom! És igen időben érkeztem a delikátba, mindezek ellenére! Viszont a kellék 10 perccel utánam érkezett meg, a helyszínen a szerkesztő várt rám egyedül, szokás szerint! Valamint mindenki időben távozott a helyszínről, hisz aznap Erdélyi Mónika vásárolt a kis boltban! Nem értem a Tünde főzése és a Mónika vásárlása milyen összefüggésben van egymással? Ja, valószínű annyi az összefüggés, hogy a gyártás, aki levitte a feleségét Tihanyba, késett, rajtam kívül álló okból, hisz a gyártás nem velem aludt! Ha esetleg keresi a hibát, elsősorban azt a garasos miliardos életérzésében kellene, hogy nem saját autóval időben, hanem a gyártás autójával késve utaztatta a feleségét. Ez a színtiszta igazság, kedves uram!
Üdv B.