Zimány Linda

Örökre szingli marad Zimány Linda

Bulvár

A gyönyörű modell arról beszélt, miért nincs még családja és miért nem vállalt még gyermeket.

A 36 éves Zimány Linda soha nem akart korán feleség és édesanya lenni, először a karrierjére szeretett volna koncentrálni. Sikerült is neki, hiszen saját ruhamárkája van, emellett jogi diplomát is szerzett. Karrierje építése napi 12-14 órás elfoglaltságot jelent számára, így nem érzi üresnek az életét család nélkül – írja a Bors.

Zimány Linda a lapnak árulta el, kislányként nem arról álmodozott, hogy fiatalon lesz édesanya, még húszévesen is úgy gondolta, ráér közel a negyvenhez családot alapítani.

Én úgy döntöttem, hogy először karriert építek és bár tudom, hogy sokan vannak, akik szerint ez így nem helyes, de az én cipőmben én járok, vagyis csak én dönthetek az életem alakítása felől. Megértem azt is, ha valaki fiatalon szeretne édesanya lenni, hát értsék meg azt is, ha valaki másképp dönt

– nyilatkozta Linda, akinek a karrierje úgy alakult, ahogy szerette volna, így már vágyik a családalapításra. Igaz, jelenleg is szingli.

De ha ez megváltozik, nem biztos, hogy ki is fog derülni a nyilvánosság előtt, ugyanis nem ért egyet azokkal, akik az életük minden pillanatáról beszámolnak a közösségi oldalaikon. Ő inkább megéli a pillanatokat, nem pedig megörökíti azokat és csak ritkán posztol, csak akkor, ha valóban úgy sikerül valami, hogy azt szerinte érdemes megmutatni. Így előfordulhat az is, hogy ha változás következik be a magánéletében, nem fog kiderülni.

Maradjunk annyiban, hogy én örökre szingli maradok, akkor is, ha nem! Akkor sem fogok a sajtóhoz rohanni, ha történetesen szerelmes leszek és családot alapítok. Egyszer csak szülök egy gyermeket és jó napot!

– zárta gondolatait Zimány Linda, aki szerencsésnek érzi magát azért is, mert a családja soha nem sürgette a családalapítását.