Csősz Bogi

Ő lehet Csősz Bogi párja

Bulvár

Az üzletasszony nemrég vált el hivatalosan is milliárdos török férjétől, és készen áll az új szerelemre.

Sőt, akár még gyermeket is szülne, ha párja úgy szeretné – erről nemrég beszélt Csősz Bogi. A pletykák szerint már rá is talált a szerelem Bogira, a Blikk szerint legalábbis erre utal legújabb bejegyzése, amelyben a Doktor Balaton és Gólkirályság című sorozat sztárjával, Mészáros Andrással szerepel egy fotón.

Ő az egyik szereplője a 129 című filmnek is, melynek producere és színésznője is egyúttal Csősz Boglárka, a premieren pedig együtt jelentek meg.

András hívta el Bogit a premierre, és nagyon örült, hogy elfogadta a meghívást. Úgy tűnt, több van közöttük barátságnál, sokszor megérintették, megölelték, megpuszilták egymást. Mondhatni, izzott közöttük a levegő. Látszott, hogy jól érzik magukat együtt, és nem közömbösök a másik számára

– nyilatkozott a rendezvény egyik résztvevője, szavai alapján egyértelmű, hogy több van közöttünk munkakapcsolatnál. A lap megkereste az érintetteteket, Bogi menedzsmentje nem kommentálta, de nem is tagadta a híreket, Mészáros pedig vidáman és sejtelmesen ennyit mondott:

Most azt kell mondanom, hogy nem…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Boglárka Csősz (@boglarkacsosz) által megosztott bejegyzés