Király Viktor

Elköltözhetett otthonról Király Viktor

Bulvár

A legfrissebb hírek szerint válságba jutott Király Viktor és Virág Anita házassága, már nem is élnek együtt.

Ezt mesélte legalábbis a Blikknek a család egyik barátja, aki szerint a házasoknak már régóta gondjaik vannak, amiket nem tudnak rendezni, bármennyire is szeretnék.

Viktor néhány hónapja el is költözött a közös otthonukból, de a kisfiát rendszeresen látogatja. Neki és Anitának is az a legfontosabb, hogy Kolen ne sérüljön a köztük lévő problémák miatt, ebben a kérdésben teljes közöttük az egyetértés

– mesélte az informátor, aki szerint kisfiuk miatt még közös programot is szoktak szervezni a házasok. Ő úgy tudja, Király Viktort nagyon megviseli a helyzet. Az énekes szerint viszont szó sincs semmi ilyesmiről, minden a legnagyobb rendben van Anita és közte, tévesek a szakításukról szóló információk. Hogy a rajongók miért nem látnak róluk közös fotókat, annak is megvan az oka.

Tudatosan döntöttünk úgy Anitával, hogy a médiában és a közösségi oldalainkon háttérbe szorítjuk a magánéletünket, és csak a munkánkkal kapcsolatban fogunk beszélni, posztolni

– közölte az énekes. A barátok szerint azonban Viktor és Anita csak fenntartják a boldog házasság látszatát, mert szeretnék titokban tartani a gondjaikat. Nem tudják még, mit hoz számukra a jövő.

Fotó: Facebook/KiralyViktor