Varga Judit

Ezt mondta válásáról Varga Judit

Bulvár

Az igazságügyi miniszter is megerősítette: elválik férjétől, Magyar Pétertől, aki szakításukat közösségi oldalán jelentette be.

A férfi Facebook-oldalára írta ki, hogy majd 18 évvel a megismerkedésünk után egyérteművé vált számukra Varga Judittal, hogy közös útjuk és házasságuk a végéhez ért.

Nem sokkal később Magyar Judit is megerősítette ezt egy közleményben – írja a Life.hu.

Szeretném megerősíteni, amit a férjem nyilvánosságra hozott. Valóban válófélben vagyunk. Ahogy eddig is, ebben a nehéz időszakban is három közös gyermekünk biztonsága és nyugalma a legfontosabb számunkra. Ezért tisztelettel arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy legyenek tekintettel fiainkra, képmásukat ne hozzák nyilvánosságra, valamint tartózkodjanak pletykák, találgatások közlésétől. Külön, de minden szeretetet meg fogunk adni a három csodálatos fiunknak. Egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal, megértésüket köszönjük

– olvasható Varga Judit közleményében.

Az Mfor már annak is utánanézett, min osztoznak majd a felek a válás során. Varga Judit vagyonnyilatkozatában az alábbi ingatlanok szerepelnek, ezek mindegyikében társtulajdonos:

  • egy balatonhenyei 195 négyzetméteres ház;
  • egy balatonhenyei 7926 négyzetméteres telek;
  • egy balatonhenyei 8018 négyzetméteres telek;
  • egy XII. kerületi 216 négyzetméteres társasházi lakás;
  • egy XII. kerületi 49 négyzetméteres társasházi lakás;
  • valamint egy XII. kerületi 25 négyzetméteres garázs.

A dokumentumban szereplő Volvo XC60 esetében szintén ½-es a tulajdoni hányad, így amennyiben ezt is közösen birtokolja férjével a miniszter, az autó sorsáról is dönteni kell majd – írja a lap.

Varga Judit vagyonnyilatkozatában jelzáloghitel is szerepel, melyet több, a listán megtalálható ingatlanra vettek fel közösen. Ennek a hitelnek az összege 100 millió forint.