Schobert Norbi

Padlóra került Schobert Norbert, visszavonul

Bulvár

A Gazdasági Versenyhivatal 40 millió forintra büntette a fitneszguru cégét, a Norbi Update Lowcarb Zrt-t. A hír a padlóra küldte Schobert Norbit.

Schobert Norbert harminc éve dolgozik azon, hogy egészségesebbé tegye az embereket, a versenyhivatal szerint azonban a Norbi Update termékekkel kapcsolatos videóikkal megtévesztették a fogyasztókat a termékek hatásait, összetételét és a diéták eredményességét illetően. 40 milliós bírságot kapott emiatt a cége.

A fitneszguru most egy élet munkáját dobja sutba: úgy érzi, a büntetés után már nincs tovább – írja a Blikk.

Eddig bírtam, visszavonulok. Ez a vizsgálat és az, hogy mindenféle hazugnak neveznek, most padlóra küldött, és innen már nem tudok felállni. Ez a kampány olyan most, mintha eddig végig hazudtam volna, közben a visszajelzések és a klinikai vizsgálatok szerint is százezrek életét mentette meg a rendszerem

– nyilatkozta a lapnak megtörten Schobert Norbi, aki szerint a mostani vizsgálat sem volt véletlen, szerinte valaki elkezdte elemezni az évek alatt elkészült 280 videóbejegyzését, majd feljelentette őt. Norbi egy hosszú bejegyzéssel a Facebook-oldalán is reagált a vizsgálatra és a bírságra, úgy érzi, példát akarnak statuálni vele, pedig ő csak egy jobb világot akart.