Tóth Andi

Tóth Andi: “Hogy szakadjon rád az a 3000 forintos C&A póló, te retardált sz*rdarab…”

Bulvár

Tóth Andi a múlt héten dobta piacra saját ruhamárkája, a Backoff kollekcióját, ami nem nyerte el mindenki tetszését.

A visszavonult énekesnőhöz eljutott az a Reddit-poszt, amelyben egy Tinkerbell nevű felhasználó arról írt, hallotta az Andi ruháit is forgalmazó üzletben, hogy egy darab sem kelt még el a túlárazott darabokból.

backoff

Az üzletben nézelődő Tinkerbellről Andi meg is osztott egy képet Insta-sztorijában, majd elmondta azt is, nem jók az információi és viccesnek is tartja, hogy épp az ő ruháit nézegeti az őt kritizáló hölgy. A Backoff Andi “szerelem projektje” és épp ezért “felb*ssza”, hogy olyat állítanak róla, ami nem igaz. A ruháit nagyon is kedvelik az emberek, nincs olyan nap, hogy ne adnának el belőle. A “retardált sajtónak” pedig azt is elmagyarázta, miért kerül ilyen sokba egy-egy ruhadarab: más az anyaguk, más a gyártási folyamat is, így jobb a ruhák minősége.

Tóth Andi a tőle már megszokott stílusban aztán azt kérte, hagyják már őt végre békén, mert azóta, hogy kiadta saját ruhamárkáját, a Backoffot, mindenki csak kritizálja őt. Nem érti, mivel érdemelte ki azt a lejárató kampányt, ami ellene zajlik.

Nem kell, hogy szeresd a ruháimat, csak akkor hagyj békén, hagyj békén. Illetve válaszolj e-mailekre, az ügyvédem keres… hogy szakadjon rád az a 3000 forintos C&A póló, te retardált sz*rdarab

– zárta gondolatait mosolyogva Tóth Andi, aki nemrég döntött úgy, hogy felhagy az énekléssel, mert már nem teszi őt boldoggá. Félteni azonban nem kell őt, megállja a helyét színészként, és a jelek szerint az üzleti életben is.