Középiskolai diákoknak hirdet felkészítő kurzusokat az Eszterházy

Egyetem

 2024-ben is ingyenes hirdet, érettségire felkészítő kurzusokat, segítve ezzel a vizsga előtt álló középiskolás diákokat, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem.

A Biológiai Intézet biológia tárgyból tart felkészítő órákat február 13. és április 23. között. A kurzus 11 alkalomból áll, melyet heti rendszerességgel, keddenként 16:00-17:30 között tartanak online formában.
A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Azokat a diákokat, akik az előadások 80 százalékát teljesítik, intézményünk többletponttal jutalmazza, amely az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem saját felsőoktatási felvételi eljárásában számolható el.
Jelentkezni február 13-ig a biologia@uni-eszterhazy.hu e-mail címen lehet.

Eszterházy Károly Katolikus Egyetem

A Földrajz és Környezettudományi Intézet is igyekszik segítő kezet nyújtani az érettségi előtt álló fiataloknak. A cél, hogy megfelelő ismereteket adjanak át az emelt és a középszintű földrajz érettségi teljesítéséhez. A kurzus 9 alkalomból áll, amely heti rendszerességgel, péntekenként 16:00-18:00-ig online formában valósul meg február 2-től. Azok, akik véletlenül lemaradnának a regisztrációs időszakról, a felkészítő alkalmak közben is tudnak jelentkezni, fontos azonban észben tartani, hogy a többletpontok megszerzéséhez az előadások 80%-án részt kell venni.
További információ és jelentkezés a csabai.edina@uni-eszterhazy.hu e-mail címen lehetséges.

Mint arról korábban beszámoltunk, az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is kiemelt érdeklődés övezte a Történelemtudományi Intézet emelt szintű történelem érettségire felkészítő online kurzusát is, amelyre a jelentkezés már lezárult. Az órák 2024. február elsejétől veszik kezdetüket.

(Forrás: Eszterházy Károly Katolikus Egyetem/ Facebook oldal