Online fogadási stratégiák a debreceni futball kedvelőinek

Gazdaság

A labdarúgás már egy régóta közkedvelt sport, amelynek nagyjából az i.e.2. évezred óta létezik, mai modern szabályait pedig a 19. század közepén alkották meg. A gyakran “gyönyörű játéknak” nevezett futball sokak számára nem csak egy sport, hanem egy szenvedély is. A legtöbb szurkoló izgatottan várja a meccseket, hogy aztán olyan minőségi fogadóirodákban tehessék meg a fogadásokat, mint amik az sportfogadasonline.com oldalán is szerepelnek. Cikkünkben megosztunk néhány taktikát és stratégiát, amiket az online fogadások során lehet alkalmazni.

  • A futball megértése
  • Alapos kutatás
  • Az érték megértése
  • Portfólió megváltoztatása
  • Élő fogadások
  • Pénzügyek

A futball megértése

A futball fogadás sikerének növeléséhez nagyban hozzájárul az, ha a fogadó megismerkedik a sporttal és elsajátítja annak szabályait. Az online sportfogadási oldalakon a debreceni mérkőzések például igen népszerűek, ugyanis rengeteg fogadási piacot kínálnak fel. Ilyen például a mérkőzések kimenetele, az összes gól száma, a játékosok teljesítménye vagy a szögletrúgások.

Ha a játékos megérti ezeket a fogadási lehetőségeket, a hozzájuk kapcsolódó esélyeket, és magát a sport egészét, akkor sokkal megalapozottabb döntést hozhatnak majd a későbbiekben.

Alapos kutatás

Minden sikeres fogadási stratégia alapja a részletes kutatásban rejlik. Ez azt jelenti, hogy fontos naprakészen maradni a csapathírekkel, a játékosok sérüléseivel, az edző váltásokkal és a legutóbbi teljesítményekkel. Ezeket az információkat összegyűjtheted a sport magazinokból, vagy olyan híroldalakat követve, mint a Nemzeti Sport Online. A korábbi adatok, a mérkőzések és a hazai/vendég meccsek statisztikáinak elemzése szintén hasznos képet ad a csapat dinamikájáról és a lehetséges eredményekről. Ezenkívül sokat segíthet az is, ha a játékosokkal, edzőkkel és szakértőkkel készített interjúkat is megnézzük, így jobban beleláthatunk az eseményekbe.

Az érték megértése

A sportfogadás tulajdonképpen a számokról szól, így a statisztika végzés és az értékek kiszámítása a legfontosabb. Ahelyett, hogy egyszerűen csak a kedvenc csapatodat támogatod, inkább olyan fogadásokat keress, ami a siker valószínűségéhez képest is kedvező oddsokat kínál.

Ez azt jelenti, hogy érdemes megtanulni, hogy hogyan lehet észrevenni a különbségeket a fogadóiroda által meghatározott szorzók és a játék valószínűségére vonatkozó saját értékelésed között. Ha fel tudod ismerni az előnyös fogadásokat, akkor hosszútávon jövedelmezőbb lehet a fogadásod, függetlenül attól, hogy nem minden egyes fogadás jön be.

Portfólió megváltoztatása

Bár csábító lehet mindig a kedvenc vagy hazai csapatodra fogadni, a profi sportfogadók azt vallják, hogy a sokoldalú megközelítés hasznosabb. A fogadásaidat feloszthatod például több mérkőzésre, ligára vagy fogadási piacra, így alacsonyabb a kockázat, és potenciálisan több a lehetőséged.

Ha egyszerre csak egy piacra koncentrálsz, akkor nagyobb az esélye annak, hogy az eredmény nem úgy alakul, ahogy arra számítottál. Ha viszont több, kisebb fogadást teszel, akkor a sok fajta eredményből nagyobb eséllyel jön be egy-két jó tipp.

Élő fogadások

A játékon belüli (in-play) vagy élő fogadás (live betting) lehetőséget ad arra, hogy az élő meccsközvetítést követve, az esemény közben rakd meg a téteket. Az élő fogadásokon belül számtalan piacra fogadhatunk, például a gólkirály megjóslása, egy büntetőrúgás kimenetele, vagy a végeredmény. Az élő fogadás az egyik legizgalmasabb fogadási típus, ezért szinte minden fogadóoldal lehetőséged ad rá.

Pénzügyek

Ha valaki valódi pénzben szerencsejátékozik, akkor elsősorban a fizetéseket helyezi előtérbe. Fontos, hogy a választott fogadási oldal megbízható legyen, és több fajta fizetési módot tegyen elérhetővé.

Emellett, szakértők szerint a sikeres fogadás alapja a pénzügyek hatékony kezelése. Ha a játékos ki tud alakítani egy megfelelő stratégiát, akkor nagyobb esély a nyerésre. Sokan például úgy számítják ki a tétek mennyiségét, hogy arra a piacra tesznek többet, amiben biztosak és magasabb a nyerési százalék. Ha kevesebbet szeretnének költeni, akkor pedig kis fogadásokat érdemes tenni, akár 2-3 piacra.

Következtetés

A futball iránti rajongás tehát nem feltétlenül csak arról szól, hogy megnézzük a kedvenc csapataink meccseit. Sokan úgy teszik izgalmasabbá ezeket az eseményeket, hogy fogadást kötnek rájuk, vagy akár olyan csapatokra, akik esélyesebbek. A fontos az, hogy mindig megfontoltan és biztonságban tegyük meg ezt. (x)