Tibi atya szerint Kulcsár Edina és párja két aberrált, narcisztikus médiahulladék

Ország

Tibi atya új bejegyzésében az ellene született ítéletről mond véleményt, na és persze Kulcsár Edináról és Szabó András Csutiról, akiket egyszerűen médiahulladéknak nevez.

Tegnap  megszületett a döntés a Kulcsár Edina és Szabó András Csuti, valamint a Tibi atya közötti perben. A Tibi atya oldalának üzemeltetőjét bűnösnek taláták kétrendbeli becsületsértés miatt. Tibi atya a pár gyereknevelési módszereit kritizálta és azt is nehezményezte, hogy a gyermekükkel reklámoznak bizonyos termékeket. A házaspár jogi útra terelte az esetet, Tibi atya ellen az ítélet jogerős: kétrendbeli becsületsértés miatt az oldalt egy év időtartamban próbaidőre bocsátották.

A döntést követően Csuti kijelentette, elégedett az ítélettel, mivel véleménye szerint győzött az igazság. Az ügyben most a másik fél is megszólalt: Tibi atya legújabb bejegyzése alapján viszont biztosan kijelenthetjük, a konfliktusnak közel sincs vége, a blog szerkesztője ugyanis kijelentette, ha kell, Strasbourgig is hajlandó elmenni – írja a Blikk.

Tibi atya szerint a magyar jogalkalmazásnak sosem volt ügye sem a gyermek, sem a szólásszabadság védelme. Szerinte a “kizárólagos célja, hogy az alattvalók fejébe verje, a kisember nem kritizálhat csak úgy valamit, amit a nagyságos tévétársaságok drága pénzen brandingelt celebjei odaöklendenek elé”, és ezt nem hagyja annyiban.

Nem állunk meg itt.

Ha kell, Strasbourgig megyünk. Nem azért, mert az egy év próbaidő súlyos büntetés (nem az, konkrétan semmi nem jár vele), hanem azért, mert eszem ágában sincs megengedni két aberrált, narcisztikus médiahulladéknak, hogy gyakorlattá kovácsolják a kritikájuk ellehetetlenítését akkor is, amikor a szemünk láttára zsigerelik ki és nyomorítják meg a gyermekeiket.

– írja Tibi atya.