12 éves kislányt akart megerőszakolni

Rendőrség

Mobiltelefon iránt érdeklődött, de inkább az eladó kislányára fájt a foga annak a férfinak, akire jogerősen 10 év fegyházbüntetést rótt ki a Debreceni Ítélőtábla.A bíróság által megállapított tényállás szerint 2014 májusában a vádlott a debreceni használtcikk piacon az egyik árusnál egy mobiltelefon iránt érdeklődött. Többször is visszatért az árushoz, aki kiskorú lányával J. V. sértettel árult a piacon.

Amikor az asszony és gyermeke összepakolt és a helyi buszmegállóban várakozott, a vádlott közölte, hogy a barátja meg akarja venni a telefont, de előtte meg szeretné nézni azt. Az asszony felajánlotta, hogy a sértettel elküldi a készüléket a parkolóba. Így a sértett a vádlottal együtt elindult a piac parkolója felé. A vádlott azonban egy másik szemközti parkolóba vitte a sértettet és közölte, hogy autóval kell menni a barátjához pénzért. Mindketten beszálltak, a vádlott a kiskorú sértettel elindult Hajdúsámson irányába. Majd a vádlott a letért a főútról és a földút melletti erdős területen megállt. Felszólította a kiskorú sértettet, hogy vetkőzzön le. A kislány azonban ezt nem tette meg, folyamatosan sírt. A vádlott lehúzta a sértett alsóneműjét, és megpróbált közösülni a kislánnyal, azonban nem sikerült neki. A sértett mindvégig sírt és kérte a vádlottat, hogy ezt hagyja abba. A sértett ekkor orális aktusra akarta kényszeríteni a kislányt, azonban ez sem sikerült neki. Ezek után a vádlott felöltöztette a sértettet, visszaindult a kövesút irányába, kirakta a sértettet és indult Nyírbéltek felé. A sértettet a buszmegállóban egy arra közlekedő kisbusz sofőrje vette észre, neki mondta el a történteket a kislány, segítségével értesítették az édesapját.

A vádlott 2011 áprilisában Nagykállón egy értelmi fogyatékos sértettet akart orális aktusra kényszeríteni. Azonban ez nem sikerült neki, viszont a sértettnek végig kellett néznie a vádlott önkielégítését. A vádlott mindkét esetben tagadta bűnösségét.