A rendőrök a két lopott gépkocsit megtalálták és visszaadták

Rendőrség

Egy káli nő tett bejelentést a rendőrségre, miszerint ismeretlen személy 2021. április 30-án az esti órákban az otthona előtt parkoló személygépkocsit a benne hagyott indítókulccsal beindította, majd azzal ismeretlen helyre távozott.

Másnap egy füzesabonyi férfi tett bejelentést a rendőrségre, hogy a háza előtt, nyitott állapotban hagyott gépkocsiját a benne lévő indítókulccsal, készpénzzel, személyes irataival és egy telefonnal együtt ellopták.

Az adatgyűjtéskor kiderült, hogy mindkét gépjárművet ugyanaz a személy lopta el. A rendőröknek rövid időn belül sikerült azonosítani a feltételezett elkövetőt, akit még aznap gyanúsítottként hallgattak ki, melyen beismerő vallomást tett.

A férfi elmondta, hogy el akarta adni a gépkocsikat, de erre már nem volt lehetősége, mert a nyomozók hamarabb megtalálták, majd a lefoglalt autókat és értékeket visszaadták a tulajdonosuknak.

A 32 éves káli férfi ellen a Füzesabonyi Rendőrkapitányság két rendbeli lopás, valamint közokirattal visszaélés bűncselekmények elkövetése miatt indított eljárást.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük