Egerszalókon, a Széchenyi István utcából lopták el az autót

Rendőrség

Egy egerszalóki lakos tett bejelentést a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint 2021. szeptember 9-én délben Egerszalókon, a Széchenyi István utcában leparkolt személygépkocsiját – amiben az indítókulcsot benne felejtette – ellopták.

Az autóban volt a jármű tulajdonosának bankkártyája is, mellyel később fizetni akartak egy egri boltban. A rendőrök azonnal az üzlethez mentek, ahol megtalálták az ellopott autót is.

A kerecsendi körzeti megbízott a kamerafelvétel alapján azonosította a feltételezett elkövetőt, majd rövid időn belül elfogták a 23 éves demjéni férfit és a 35 éves egri nőt Egerben, a Mátyás Király úton, majd előállították őket az Egri Rendőrkapitányságra.

Ellenük jármű önkényes elvétele, valamint hamis, hamisított vagy jogosulatlanul megszerzett elektronikus készpénz-helyettesítő fizetési eszköz felhasználásával vagy az ilyen eszközzel történő fizetés bűntett elkövetése miatt indult eljárás, továbbá három rendbeli lopás miatt is kihallgatták a férfit, mivel kiderült róla, hogy több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható. Őt a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük