Egerben fogták el azt a férfit, akit a gyöngyösi rendőrség körözött

Rendőrség

Őrizetbe vették a gyöngyösi nyomozók azt a férfit, akit rablással, kifosztással és több lopással gyanúsítanak.

Az Egri Rendőrkapitányságon lopás kísérletének gyanúja miatt eljárás indult egy gyöngyösi lakos ellen, aki 2021. november 29-én délután egy egri áruházban több üveg szeszes italt próbált meg ellopni, azonban tetten érték, így a rendőrök előállították a városi rendőrkapitányságra.

M.Gábor kihallgatásakor kiderült, hogy a Gyöngyösi Rendőrkapitányság rablás bűncselekmény gyanúja miatt körözést adott ki ellene:

A 24 éves férfit – többek között – azzal gyanúsítják a gyöngyösi rendőrök, hogy 2021. november 8-án egy gyöngyösi üzletben parfümöt próbált meg ellopni, azonban az üzlet pénztárosa megpróbálta kérdőre vonni, akit bántalmazott, ellökött és így a lopott áruval elmenekült.

A férfit további három, a közelmúltban Gyöngyös területén elkövetett bűncselekménnyel is gyanúsítják a rendőrök: két rendbeli lopás vétség és kifosztás bűntett gyanúja miatt is felelnie kell.

A gyanúsított kihallgatásakor beismerte valamennyi, terhére rótt bűncselekmény elkövetését. A nyomozó hatóság előterjesztést tett a férfi letartóztatásának indítványozására.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük