A két tarnazsadányi férfi megzsarolta az étteremvezetőt

Rendőrség

A Hevesi Rendőrkapitányság zsarolás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást, miszerint 2022. január 3-án két férfi megfenyegette egy tarnamenti településen az ottani vendéglátóhely vezetőjét, hogy ha nem ad át nekik több százezer forintot, akkor szétverik a berendezéseket.

A sértett a követelt összeg első felének átadását követően értesítette a rendőrséget és a nyomozók azonosították a két személyt, akiket a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai 2022. január 12-én hajnalban, tarnazsadányi otthonukban elfogtak.

Az ingatlanok átvizsgálásakor a rendőrök kábítószer gyanús anyagokat is találtak, ezért a 36 éves N. Ferencet és 32 éves K. Istvánt kábítószer birtoklásának vétség gyanúja miatt is kihallgatták.

N. Ferenc otthonában továbbá engedély nélkül tartott gázriasztó fegyvert is találtak a rendőrök, továbbá kiderült, hogy illegálisan, méretlenül vételezte az elektromos áramot, amelyek miatt külön eljárásokban kell majd felelnie.

A Hevesi Rendőrkapitányság mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük