Egy 28 éves férfi aki önkielégítést végzett a Budapestre tartó vonaton

Rendőrség

Többen szembesültek a nem mindennapi látvánnyal egy Szegedről Budapestre tartó vonaton 2021. szeptember 25-én délután. Az illető fülkéről fülkére járt, először egy fiatal nő, majd három másik női utas felé fordulva, félig letolt nadrággal végzett önkielégítést.

Az aktussorozatot a vonaton szolgálatot teljesítő jegyellenőr szakította félbe, aki először “mit csinál?” felkiáltással kérdőre vonta az egyik kezében lecsúszni készülő nadrágját, másik kezével a nemi szervét fogó, 28 éves vásárosnaményi férfit, majd szakszerűen menetjegy ellenőrzésnek vetette alá Tetézte a helyzetet, hogy jegy nélkül utazott, ezért a következő állomásnál leszállították, majd feljelentést tettek a rendőrségen.

A monori rendőrök a gyanú megalapozásához szükséges bizonyítékok beszerzését követően több rendbeli szeméremsértés vétségével gyanúsították meg. Kihallgatásán nem élt panasszal a gyanúsítás ellen, ám a terhére rótt bűncselekményt tagadta. Szavai szerint sosem csinált olyat, hogy mutogassa magát, hisz felesége és gyermekei vannak. Kiegészítésként hozzátette: 2021-ben elhagyta az irattárcáját a benne lévő összes okmánnyal, melyet pár héttel később kapott vissza – hogy ennek mi köze lehetett szeméremsértő magatartásához, nem derült ki.

A Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a férfival szemben 4 rendbeli szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.