A Ferencvárosé a Fair Play-díj

Sport

A bajnok Ferencváros kapta a Fair Paly-díjat a vasárnap befejeződött labdarúgó OTP Bank Liga 2020/21-es idényében.

Az M4 Sporton rendezett RangAdó-díjátadón a zöld-fehérek “címet védtek”, ugyanis tavaly is ők nyertek ebben a kategóriában.

A gólkirálynak járó elismerést a magyar válogatott bő Európa-bajnoki keretébe is meghívott paksi Hahn János vehette át, aki 22 találattal lett az OTP Bank Liga legeredményesebbje.

Hétfőn a Ferencvárossal sorozatban harmadszor bajnoki címet nyert Szerhij Rebrov lett az Év edzője, az élvonal legjobb játékvezetőkének járó elismerést Bogár Gergő vehette át, míg az NB I felfedezettje Schön Szabolcs lett az MTK-ból.

A RangAdó díjátadón hét férfi kategóriában hirdet győztest az MLSZ: az év játékosa, az év felfedezettje, gólkirály, az OTP Bank Liga legjobb edzője, a legjobb játékvezető, a legszebb gól és Fair Play-díj. Három kategória (az év játékosa, felfedezettje és edzője) végeredménye a klubok szavazatai alapján dőlt el, minden csapat részéről a csapatkapitány, a vezetőedző, valamint a legidősebb és a legfiatalabb labdarúgó szavazott az általa legjobbnak tartott 3-3 személyre kategóriánként.

Szerdán este a legjobb játékosnak és a legszebb gólnak járó különdíj talál gazdára.

(MTI)

Fotó: fradi.hu